Винницкая область (Изменить регион)
Винница, Винницкая область, добавлено 4 января 2013 в 18:08, номер 18542

Салонна процедура


1. PURIFYING


Хелатуючий шампунь для очищення


Clarifying Chelating Shampoo


Для сухого і пошкодженого волосся [рН нейтральний] Використання хелатуючого очищаючого шампуню забезпечує глибокий догляд за волоссям і сприяє його відновленню. ДІЯ Очищає волосся / Відкриває луску волосини. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Рекомендується промити волосся шампунем 2 рази, массуючи кінчики і довжину в напрямку протилежному його росту, не зачіпаючи корені.


При попаданні в очі промити великою кількістю води


Тільки для професійного застосування.


2.1 RECONSTRUCTION


Крем для інтенсивного відновлення волосся


Intense Reconstructing Treatment


Для пошкодженого, ослабленого і зневодненого волосся \[рН 4.5] Інтенсивне відновлення волосся завдяки одночасному використанню двох форм кератину.


ДІЯ Відновлення внутрішньої структури волосся / Відновлення кутикули. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Нанести пензлем. Розчесати і втерти у все волосся, додати продукт у зони, де він погано нанесений. Закрити волосся плівкою. Час витримки: в теплі 8-10 хв., в залежності від ступеня пошкодженості та товщини волосся. Змити великою кількістю води. При попаданні в очі промити великою кількістю води.


Тільки для професійного застосування.


2.2 HYDRATION


Крем для інтенсивного зволоження волосся


Hydration Restoring Treatment


Для пошкодженого, слабкого і зневодненого волосся \[ рН 3.5] Інтенсивне зволоження волосся доповнює попереднє лікування кератином. ДІЯ Забезпечує оптимальний рівень вологості волосся / Затримує вологу всередині волосся. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Нанести пензлем. Розчесати і втерти у все волосся. Ще раз розчесати все волосся. Час витримки: 8 хв. Змити великою кількістю води. При попаданні в очі промити великою кількістю води.


Тільки для професійного застосування.


3. THERMO ACTION


Термоактивне люмінісцентне косметичне молочко


Luminous Thermo-action Care


Для пошкодженого, слабкого і зневодненого волосся. Готові до ефекту «Вау!»? Рекомендуємо термоактивне люмінесцентне косметичне молочко збагачене комплексом кератину, що перетворює тепло від фена і випрямляча для волосся в блискучу і м'яку вуаль. Цей засіб догляду ідеально підходить для щоденного застосування та при використанні випрямляча, фена та ін. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Для волосся середньої густоти розпиліть засіб на руки 5-6 разів.


Нанесіть тонким шаром на всю поверхню вологого або сухого волосся. Зробіть звичайну укладку за допомогою випрямляча або фена. При попаданні в очі промити великою кількістю води.

Keratin Subtil від Дюкастель (Салонна процедура)
1050.00 грн.
информация о продавце
XXXX
Винница, Винницкая область
Марина
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение